LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Cum blocheaza CNAIR constructia de autostrazi: Raspunsuri in dorul lelii, date dupa 10 luni, raport arheologic in bataie de joc, riscuri in carca antreprenorului
 • Deputatul USR Catalin Drula atrage atentia ca insasi Compania de Drumuri intarzie si blocheaza constructia de autostrazi prin raspunsuri date in dorul lelii, dupa 10 luni de cand constructorii au cerut clarificari, ignorand faptul ca sit-uri arheologice se afla pe traseul autostrazii si punand riscuri in carca antreprenorului.
  Adevarul.ro - 22 Iun, 19:38

  Citeste articolul complet:
  Cum blocheaza CNAIR constructia de autostrazi: Raspunsuri in dorul lelii, date dupa 10 luni, raport arheologic in bataie de joc, riscuri in carca antreprenorului


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.41 sec.