LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Cum puteti scapa de penalitatile fiscale: firmele care-si platesc pana la 31 martie 2016 datoriile restante la 30 septembrie 2015 primesc aceasta facilitate
 • Contribuabilii cu datorii la stat la 30 septembrie 2015 vor putea beneficia de stergerea penalitatilor de intarziere la plata daca indeplinesc cumulativ mai multe conditii, una dintre acestea fiind achitarea restantelor pana in martie 2016, potrivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta publicat pe site-ul Ministerului Finantelor.
  Adevarul.ro - 02 Oct 2015, 17:59

  Citeste articolul complet:
  Cum puteti scapa de penalitatile fiscale: firmele care-si platesc pana la 31 martie 2016 datoriile restante la 30 septembrie 2015 primesc aceasta facilitate


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.56 sec.