LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Un cumparator misterios a repus pe crestere actiunile Volkswagen, dupa ce scandalul emisiilor a erodat 50% din valoarea titlurilor companiei
 • Principalul indice al bursei de la Frankfurt era vineri in crestere pe fondul achizitiilor masive de actiuni Volkswagen, care au dat nastere la speculatii cu privire la identitatea cumparatorului misterios interesat sa cumpere actiuni la o companie care in prezent trece prin cea mai grava criza din istoria sa, transmite AFP, citat de Agerpres.
  Adevarul.ro - 10 Oct 2015, 14:03

  Citeste articolul complet:
  Un cumparator misterios a repus pe crestere actiunile Volkswagen, dupa ce scandalul emisiilor a erodat 50% din valoarea titlurilor companiei


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.636 sec.