Libnet.ro
UNICEF

10:15

DANIEL DAIANU, DESPRE ADERAREA LA ZONA EURO: Este nevoie de reforme structurale pentru o consolidare bugetara solida

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANIEL DAIANU, DESPRE ADERAREA LA ZONA EURO: Este nevoie de reforme structurale pentru o consolidare bugetara solida

Tara noastra tinteste aderarea la Zona Euro, dar in acest scop sunt necesare reforme structurale care sa sprijine convergenta reala si o consolidare bugetara solida, dupa cum arata studiul Cadrul Financiar Multianual post-2020: riscuri si oportunitati pentru Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Mugur Isarescu, avertisment despre intrarea in zona Euro: Daca intram nepregatiti, problemele se agraveaza

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat marti, la Universitatea Ovidius din Constanta, ca intrarea in zona Euro nu mai este un panaceu, iar daca Romania va adera la moneda.

CADRU FINANCIAR MULTIANUAL 2021-2027: Aderarea Romaniei la Zona Euro - reforme si context

Romania tinteste aderarea la Zona Euro, dar in acest scop sunt necesare reforme structurale care sa sprijine convergenta reala si o consolidare bugetara solida, dupa cum arata Cadrul Financiar Multianual post-2020: riscuri si oportunitati pentru Romania.

in ciuda incetinirii economice, salariile cresc in Zona Euro

In ciuda scaderii productiei industriale, a incetinirii cresterii economice si a unui mediu global defavorabil, in al patrulea trimestru al anului trecut, salariile angajatilor din Zona Euro au inregistrat cea mai mare crestere din anul 2009 incoace. Este vorba de o crestere in medie de 2,3% a salariilor, potrivit Kathimerini, citat de Rador.

ISARESCU: Nu poate intra numai Bucurestiul in zona euro

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat astazi, la Universitatea 'Ovidius ' din Constanta, ca intrarea in zona Euro nu mai este un panaceu, iar daca Romania va adera la moneda unica fara sa fie pregatita, atunci problemele nu numai ca nu i se vor rezolva, ba dimpotriva, se pot si agrava.

MUGUR ISARESCU: Nu toate tarile sunt fericite in zona euro

Este importanta mentinerea economiei tarii noastre pe un trend de crestere si, in acelasi timp, protejarea echilibrelor macroeconomice recastigate in urma procesului de ajustare care a avut loc dupa criza financiara internationala, considera Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

Alocatii majorate pentru copii de la 1 aprilie. De ce acte este nevoie sa ridici banii!

Alocatii majorate pentru copii de la 1 aprilie. De ce acte este nevoie sa ridici banii! Citeste mai mult pespynews. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )