LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Deduceri fiscale exotice n Europa: stewardesele britanice cer decontarea pantofilor / striperitele olandeze vor acelasi lucru cu operatiile estetice
 • Legislatia fiscala in ceea ce priveste deductibilitatea este mult mai avansata in alte tari decat in Romania. in Marea Britanie, de exemplu, stewardesele au cerut acest avantaj in privinta pantofilor pe care trebuie sa-i poarte, iar in Olanda a fost o ampla dezbatere daca dansatoarele exotice sa isi deduca cheltuielile cu operatiile estetice.
  Hotnews.ro Actualitate - 01 Iun 2018, 10:29

  Citeste articolul complet:
  Deduceri fiscale exotice n Europa: stewardesele britanice cer decontarea pantofilor / striperitele olandeze vor acelasi lucru cu operatiile estetice


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.593 sec.