LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Deprecierea leului face ca vacanta din strainatate de anul acesta sa fie mai ieftina decat cea de la anul. Cum a influentat pandemia si zgomotul politic intern cursul de schimb euro-leu (raport)
 • Dupa ce a avut o evolutie relativ stabila in primele doua luni ale anului, bazata pe increderea pietelor internationale, cursul de schimb al leului in fata euro a inceput sa intre sub stress in prima jumatate a lunii martie, odata cu aparitia efectelor pandemiei, arata un raport al unei banci comerciale, destinat investitorilor. Desi obstacolele...
  Hotnews.ro Actualitate - 29 Iun, 19:25

  Citeste articolul complet:
  Deprecierea leului face ca vacanta din strainatate de anul acesta sa fie mai ieftina decat cea de la anul. Cum a influentat pandemia si zgomotul politic intern cursul de schimb euro-leu (raport)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.561 sec.