LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Dezbatere pe OUG 114 cu doi experti din Finante fara mandat si in lipsa Ministerelor Muncii, Dezvoltarii si CNSP. Si reprezentantii PSD recunosc ca Ordonanta lacomiei e proasta
 • Sedinta Comisiei pentru politica economica, reforma si privatizare cu privire la un eventual aviz pe Ordonanta lacomiei a inceput cu un deznodamant deja stiut. Neoficial, toti invitatii stiau ca se va vota amanarea cu doua saptamani. inainte de aceasta sedinta, a mai fost una la Comisia pentru tehnologia informatiei, care s-a incheiat la fel.
  Hotnews.ro Actualitate - 19 Mar 2019, 15:28

  Citeste articolul complet:
  Dezbatere pe OUG 114 cu doi experti din Finante fara mandat si in lipsa Ministerelor Muncii, Dezvoltarii si CNSP. Si reprezentantii PSD recunosc ca Ordonanta lacomiei e proasta


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.412 sec.