LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Diaconu, seful Fiscului: I-am propus premierului constituirea unui board de specialisti al ANAF, care sa consolideze autonomia decizionala a institutiei
 • Gelu Stefan Diaconu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), a declarat ca i-a propus premierului Victor Ponta o formula de reorganizare care sa consolideze autonomia decizionala a ANAF, respectiv constituirea unui board de specialisti cu prestigiu recunoscut, pe modelul Fiscului american.
  Adevarul.ro - 02 Sep 2015, 10:32

  Citeste articolul complet:
  Diaconu, seful Fiscului: I-am propus premierului constituirea unui board de specialisti al ANAF, care sa consolideze autonomia decizionala a institutiei


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.604 sec.