LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • DOCUMENT Propunere de lege in Parlament: Firmele vor putea contesta amenzile ANAF si ale altor institutii, cu suspendarea aplicarii pana la solutionare
 • Firmele si alti agenti economici vor putea contesta amenzile aplicate de institutiile statului, cum este Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), la institutie si apoi in instanta, iar sanctiunile respective vor fi suspendate pana la solutionarea definitiva, potrivit unei propuneri de lege depuse recent in Parlament.
  Hotnews.ro Actualitate - 19 Mar 2019, 19:27

  Citeste articolul complet:
  DOCUMENT Propunere de lege in Parlament: Firmele vor putea contesta amenzile ANAF si ale altor institutii, cu suspendarea aplicarii pana la solutionare


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.382 sec.