Libnet.ro
UNICEF

13:15

LA DOI ANI DE LA LANSARE Aplicatia de internet banking a BCR a atins 1 milion de utilizatori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA DOI ANI DE LA LANSARE Aplicatia de internet banking a BCR a atins 1 milion de utilizatori

Aplicatia de internet si mobile banking a Bancii Comerciale Romane BCR), George, a atins la doi ani de la lansare un milion de utilizatori unici pe zi, au declarat ieri, in cadrul unei conferinte online de presa, reprezentantii institutiei de credit. continuă pe Ziarul Bursa

Christian Coleman, campion mondial la 100m, suspendat doi ani pentru ca nu a respectat obligatia de localizare antidoping

Sprinterul american Christian Coleman, campion mondial en titre la 100 metri, a fost suspendat doi ani, pentru ca nu a respectat obligatia de localizare antidoping.

Procurorii Sectiei Speciale, platiti cu 15.000 de lei pe luna, n-au reusit sa obtina decat o condamnare in doi ani (VIDEO)

Au trecut doi ani de cand a fost infiintata Sectia Speciala pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie, iar activitatea ei, in toata aceasta perioada, este modesta. Sectia nu a prins nici macar un.

O romanca si-a santajat timp de doi ani amantul italian. Suma uriasa platita de barbat ca sa nu fie parat sotiei

Pentru a tine aventura departe de urechile sotiei, italianul in varsta de 53 de ani a fost de acord sa ii dea bani lunar fostei amante.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )