LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Economia Romaniei a crescut cu 1,4% in trimestrul al treilea din 2015. Statistica a revizuit datele pentru trimestrul al doilea, cand economia a stagnat
 • Economia Romaniei a crescut cu 1,4% in trimestrul al treilea al acestui an fata de precedentele trei luni, arata datele de tip semnal publicate astazi de Institutul National de Statistica (INS). Datele INS privind evolutia PIB in trimestrul al doiea fata de primele trei luni din 2015 au fost revizuite, astfel ca economia a stagnat.
  Adevarul.ro - 13 Nov 2015, 09:08

  Citeste articolul complet:
  Economia Romaniei a crescut cu 1,4% in trimestrul al treilea din 2015. Statistica a revizuit datele pentru trimestrul al doilea, cand economia a stagnat


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.514 sec.