LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • ELCEN: Din 1.000 de gigacalorii, 38% se pierd pe conductele RADET. Regia si Primaria Bucuresti trebuie sa acceseze fonduri europene pentru reparatii
 • Pierderile din reteaua Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET) se ridica la 38%, astfel ca regia si Primaria Municipiului Bucuresti trebuie sa intreprinda de urgenta masuri de reabilitare a retelei primare de termoficare cu finantare atat din surse proprii, cat si din fonduri structurale, acuza Electrocentrale Bucuresti (ELCEN).
  Adevarul.ro - 11 Sep 2015, 18:43

  Citeste articolul complet:
  ELCEN: Din 1.000 de gigacalorii, 38% se pierd pe conductele RADET. Regia si Primaria Bucuresti trebuie sa acceseze fonduri europene pentru reparatii


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.55 sec.