Libnet.ro
UNICEF

10:00

eMAG reduceri telefoane. Cele mai avantajoase 3 oferte din ianuarie

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri telefoane. Cele mai avantajoase 3 oferte din ianuarie

EMAG reduceri telefoane. Sfarsitul primaverii este un moment perfect sa te rasfeti cu un cadou frumos, pe care ti-l doresti de mult timp. Daca visezi la un telefon mobil performant, ai noroc: multe modele sunt acum la reducer. continuă pe Antena3

PENTAGONUL: China are cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume.

Efectele Ordonantei Guvernului Dancila privind supra-taxarea mediului de afaceri: Importuri masive si cele mai mari preturi din regiune la energie

Guvernul Dancila a fost avertizat ca ordonanta de urgenta privind supra-taxarea mediului de afaceri va avea printre efecte cresterea preturilor la energie electrica. Guvernul nu a tinut cont de aceste avertizari si chiar in pragul sarbatorilor de iarna a aprobat Ordonanta. Acum, pretul energiei pe bursa este cel mai mare din regiune, iar Romania a ajuns importator net de electricitate, dupa ce inainte era exportator. De ce importam? Motivul l-a spus chiar un oficial al Guvernului: Pentru ca pretul energiei este mai mic in alte tari. De ce este mai mic? Pentru ca Executivul a decis sa taxeze peste masura, pe neasteptate, mediul de afaceri. Vezi si cum s-ar putea produce scumpiri in lant in intreaga economie.

Cele mai rasfatate pisici din lume! Au un apartament doar pentru ele

David Callisch, propietarul apartamentului din San Jose, California, este de parere ca cele doua pisici, Louise si Rina, sunt chiriasii ideali. Nu consuma alcool. Nu fumeaza. Nu dau volumul tare la muzica,?.

eMAG reduceri. 3 telefoane indragite sunt acum accesibile: mai ieftine si cu 38%

EMAG reduceri telefoane. In campania Revolutia Preturilor, magazinul online emag. ro are reduceri la cele mai indragite branduri de telefoane: Apple, Samung si Huawei.

Jeff Bezos se alatura unui grup select de miliardari dupa divortul de MacKenzie Bezos, cu cele mai scumpe divorturi din lumea de business

Deja nu mai este o noutate faptul ca cel mai bogat cuplu din lume, format din Jeff si MacKenzie Bezos, divorteaza dupa 25 de ani de casatorie, ceea ce ar putea deveni, asa cum presa l-a numit, drept cel mai scump divort din istorie. Asta,.

Pentagon: China are unele dintre cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume iar in unele cazuri deja si-a depasit rivalii, conform unei analize a Pentagonului, care mai indica faptul ca reunificarea Taiwanului la China continentala figureaza in fruntea prioritatilor armatei chineze.

Magia Harry Potter a salvat de la faliment una dintre cele mai frumoase librarii din lume

O librarie veche de peste un secol, care a inspirat-o pe J. Rowling in Harry Potter, s-a salvat de la faliment introducand o taxa de intrare pentru vizitatori, in conditiile in care multi dintre acestia.

Una dintre cele mai sarace comune din Romania se va transforma complet, cu ajutorul fondurilor europene

Peste 500 de locuitori din comuna Argetoaia, jud. Dolj, vor beneficia de servicii integrate in domeniul educatiei, locuirii, formarii profesionale si serviciilor sociale in cadrul unui proiect in valoare de peste 16 milioane de lei derulat de Fundatia World Vision Romania cu sprijinul a sase parteneri.

eMAG reduceri. 4 electrocasnice de ultima generatie cu preturi-bomba

EMAG reduceri electrocasnice. Magazinul online emag. ro are oferte foarte bune la electrocasnice in aceasta perioada, in campania Revolutia Preturilor, care vine cu cele mai mari reduceri de la inceput de an.

eMAG reduceri electrocasnice. Revolutia Preturilor din ianuarie 2019

EMAG reduceri electrocasnice. Magazinul online emag. ro desfasoara campania Revolutia Preturilor, care vine cu taieri de preturi chiar si de peste 50%.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )