Libnet.ro
UNICEF

11:00

eMAG reduceri telefoane. Smartphone-uri ultimul racnet la preturi grozave

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri telefoane. Smartphone-uri ultimul racnet la preturi grozave

EMAG reduceri telefoane. Magazinul online emag. ro are in aceasta perioada reduceri la telefoane de ultima generatie. continuă pe Antena3

eMAG reduceri electrocasnice. Revolutia Preturilor vine cu oferte delicioase

EMAG reduceri electrocasnice. Pana maine, 18 ianuarie, magazinul online emag. ro desfasoara campania Revolutia Preturilor, care vine cu taieri de preturi chiar si de peste 50%.

eMAG reduceri televizoare. Televizor la 450 de lei in Revolutia Preturilor

EMAG reduceri televizoare. Joi, 18 ianuarie, emag. ro desfasoara ultima zi din campania de reduceri Revolutia Preturilor, care vine cu oferte foarte bune la televizoare de la diferite branduri.

eMAG reduceri laptopuri. Azi si maine iti cumperi laptop la doar 699,99 lei

EMAG reduceri laptopuri. Magazinul online emag. ro desfasoara in perioada 16-18 ianuarie o ampla campanie de reduceri la mii de produse, inclusiv la laptopuri, numita Revolutia Preturilor.

eMAG reduceri combine frigorifice. 3 zile in care iti iei frigider cu 47% mai ieftin

EMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul emag. ro desfasoara in perioada 16 18 decembrie Revolutia Preturilor, o mare campanie de reduceri la electronice si electrocasnice. In campanie sunt incluse numeroase combine frigorifice la pret mic.

eMAG: reduceri in Revolutia preturilor la telefoane, TV-uri si alte produse

EMAG a pornit o campanie de reduceri ca pentru inceputul anului. I-a spus Revolutia preturilor si anunta reduceri de pana la 60%. Ti-am ales din oferta cateva produse pe care sa le iei la pret mic. Dupa reducerile masive de la final de 2017, era timpul ca eMAG sa pregateasca niste campanii pentru inceputul lui [].

eMAG: reduceri bune la inceput de weekend

Daca vrei sa-ti schimbi telefonul cu unul nou, eMAG are cateva reduceri bune de care poti profita, in functie de bugetul pe care il ai. Allview X4 Soul Infinity Z este una dintre variantele de Soul Infinity scoase pe piata de Allview acum cateva luni. Telefonul vine cu o camera foto duala de 13 + [].

eMAG: reduceri si oferte in ultima zi de Revolutia Preturilor

EMAG a ajuns in a treia zi a campaniei Revolutia Preturilor iar mai jos ai trei oferte de care poti profita daca vrei un gadget nou. Lenovo Moto Z are la baza un procesor Qualcomm Snapdragon 820, care ruleaza la 1,8 + 1,36GHz, dar si 4GB de memorie RAM. Telefonul este dual SIM si ofera [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )