LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Energia regenerabila a inghitit o treime din ieftinirea curentului. Factura la electricitate va scadea doar cu 3,5% de la 1 ianuarie 2016, in loc de 5,5%
 • Consumatorii casnici vor plati de la 1 ianuarie 2016 cu 3,5% mai putin la energia electrica, a declarat, miercuri, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie (ANRE), Niculae Havrilet. Daca nu ar fi existat cresterea cotei de certificate verzi pentru sectorul regenerabil, scaderea ar fi fost de 5,5%.
  Adevarul.ro - 16 Dec 2015, 16:59

  Citeste articolul complet:
  Energia regenerabila a inghitit o treime din ieftinirea curentului. Factura la electricitate va scadea doar cu 3,5% de la 1 ianuarie 2016, in loc de 5,5%


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.538 sec.