Libnet.ro
UNICEF

22:30

Este oficial. Dupa Ungaria, inca o tara din Europa vrea sa renunte la euro

Antena3 Antena3,
Este oficial. Dupa Ungaria, inca o tara din Europa vrea sa renunte la euro

Euro este un proiect politic, nu unul financiar, si nu este sustenabil, a declarat fostul ministru de finante al Cehiei, Ivan Pilny, in cadrul unei conferinte internationale. Jan Svejnar, profesor la Columbia. continuă pe Antena3

inca o tara din UE vrea sa impuna taxa gigantilor IT precum Google, Amazon, Facebook si Apple

Dupa Franta, o noua tara din Uniunea Europeana, Cehia anunta ca va impune o taxa anuala suplimentara de 7% pe venit gigatilor IT care au venituri globale de peste 830 de milioane de dolari si de peste 4,3 milioane de dolari la nivel local.

BURSELE DIN LUME Fluctuatii la bursele din Europa

Pietele actiunilor din Europa au fluctuat ieri, dupa ce operatorul bursier pan-european Euronext NV a anuntat ca este in negocieri cu bursa spaniola BME privind o posibila fuziune.

FLORIN DANESCU (ARB): in Romania, intermedierea financiara este cea mai mica din Europa

Intermedierea financiara, in Romania, este cea mai mica din Europa, cu un procentaj de 26% in prezent, fata de 40% in 2009, a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), transmite Agerpres.

BURSELE DIN LUME Bursele din Europa, in cea mai slaba zi din ultimele sase saptamani

Pietele din Europa au urmat un curs negativ ieri, consemnand cea mai slaba evolutie zilnica din ultimele sase saptamani, in contextul revenirii temerilor legate de rezultatul negocierilor comerciale SUA-China. Presedintele american Donald Trump a amenintat, marti, ca va majora tarifele vamale pe importurile din China, daca nu va ajunge la un acord comercial cu Beijingul.

Cine este Mihai Sora si de ce indemnul lui la vot este atat de important. Altfel, ne vor scoate si din matematica, nu doar din Europa!

Mihai Sora i-a indemnat pe romani sa mearga sa isi exprime dreptul la vot si in aceasta duminica, pe 24 noiembrie, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Apelul filozofului catre alegatori este unul cat se poate de important si a fost publicat, de curand, pe contul oficial de Facebook al acestuia. Cine .

inca o tara din UE vrea sa taxeze veniturile gigantilor IT, precum Google, Amazon, Facebook sau Apple. Despre ce stat e vorba

Cehia a anuntat ca va impune o taxa anuala de 7% pe venit gigatilor IT care au venituri globale de peste 830 de milioane de dolari si de peste 4,3 milioane de dolari la nivel local, relateaza.

Tara noastra a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, in luna octombrie

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA a anuntat marti ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 8,6% in luna octombrie 2019 comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Romania, unde inmatricularile de autoturisme noi au inregistrat o crestere de 58,1% in ritm anual, transmite Reuters.

E OFICIAL: Cel mai slab LEU din istorie! BNR tocmai a facut anuntul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs de referinta de 4,7729 leieuro, 4,3159 leidolar,5,5938 leilira sterlina, 4,3586 leifranc elvetian. Este cea mai ridicata valoare din istorie atinsa.

Finantari record pentru startup-urile din Europa. Ce sume au strans in 2019

In Europa exista mai putine startup-uri decat in tari precum Statele Unite si China, iar una dintre principalele probleme este finantarea. 2019 a fost un an bun pentru aceste companii din.

Bursadecartuse.ro - singura platforma online din Europa care te pune in contact cu cei mai mari producatori (p)

Bursadecartuse. ro este un proiect unic in industria de printing din intreaga Europa, fiind singura platforma care stabileste o legatura directa, fara intermediari, intre marii producatori globali,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )