LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Este posibil ca Romania sa evite recesiunea tehnica Probabil BNR va mai interveni pe piata valutara pentru a calma volatilitatea, fara a se opune tendintei de depreciere (raport)
 • Indicatorii cu frecventa ridicata arata ca activitatea economica din august a revenit la 75% din nivelul de dinaintea pandemiei, dupa ce in aprilie era la 28% iar in mai la 43%. Economia romaneasca se indreapta treptat catre nivelurile pre-pandemice, ajutata de investitiile in sectorul constructiilor si de cresterea comertului cu amanuntul....
  Hotnews.ro Actualitate - 11 Sep, 17:13

  Citeste articolul complet:
  Este posibil ca Romania sa evite recesiunea tehnica Probabil BNR va mai interveni pe piata valutara pentru a calma volatilitatea, fara a se opune tendintei de depreciere (raport)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.526 sec.