Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici: Romanii din strainatate vor putea transfera banii in tara fara comisioane, din iunie. Ce banca le va oferiu acest serviciu

B1 B1,
Eugen Teodorovici: Romanii din strainatate vor putea transfera banii in tara fara comisioane, din iunie. Ce banca le va oferiu acest serviciu

Vesti bune pentru romanii care muncesc in strainatate. Acestia vor putea sa transfere bani in tara fara a mai plati comisioane. Anuntul a fost facut, marti, de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, ca. continuă pe B1

Teodorovici: Romanii care lucreaza in strainatate vor transfera banii fara comisioane bancare. De cand se intampla asta

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, la Frasin, ca romanii care traiesc in strainatate vor putea transfera banii in tara fara plata comisioanelor prin sucursale CEC Bank ce se vor.

Teodorovici anunta masuri pentru cei care trimit bani din strainatate

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti ca romanii care traiesc in strainatate vor putea transfera banii in tara fara plata comisioanelor prin sucursale CEC Bank ce se vor infiinta in strainatate.

Ministrul Teodorovici, anunt pentru romanii care trimit bani din strainatate: ce schimbare pregateste pentru diaspora

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, promite beneficii pentru romanii care traiesc in strainatate. Acestia ar putea scapa de plata comisioanelor atunci cand trimit bani in tara. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca romanii care traiesc in afara tarii vor putea trimite bani in Romania fara sa mai plateasca si comisioane. Seful de la Finante [] .

Elicopterul in care se afla Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, dificultati la aterizare

Elicopterul guvernantilor a intampinat probleme in procesul de aterizare, duminica dupa-amiaza. Premierul Viorica Dancila, ministrul Eugen Teodorovici dar si alti guvernanti, s-au aflat intr-o.

Eugen Teodorovici, atac dur la Corina Cretu: Vrea sa puna bete in roate Romaniei!

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, o ataca dur pe Corina Cretu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala. Cretu, care candideaza din partea Pro Romania la alegerile europarlamentare de peste o.

MAE a inceput expedierea buletinelor de vot pentru europarlamentare si referendum la sectiile din strainatate; peste 4 milioane de buletine vor fi trimise

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca a inceput expedierea materialelor necesare votarii in strainatate la alegerile pentru Parlamentul European si referendumul national pe teme de Justitie, precizand ca pentru cele 441 de sectii de votare infiintate pentru alegatorii din diaspora vor fi trimise in total peste 4 milioane de buletine de vot.

Sarmizegetusa Regia isi deschide portile pentru copii. De ziua lor vor putea vizita gratuit capitala Daciei

De 1 iunie, copiii sunt invitati sa cunoasca istoria Sarmizegetusei Regia. Ei vor putea vizita gratuit ruinele fostei capitale a Daciei.

MAE anunta ca adresele a noua sectii de votare din strainatate au fost modificate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca au fost modificate adresele a noua sectii de votare din strainatate pentru scrutinul din 26 mai, ca urmare a aparitiei unor situatii de natura obiectiva, cum ar fi decizii unilaterale ale autoritatilor publice locale de a rezilia contractele de inchiriere incheiate pentru gazduirea sectiilor.

LISTA 9 categorii de produse din plastic vor fi interzise in Romania si restul UE, in anumite conditii: de la betisoare de urechi la paie de suc. Descarca noua directiva

Statele membre UE, inclusiv Romania, vor avea la dispozitie 2 ani sa interzica 9 categorii de produse din plastic de unica folosinta, inclusiv paie de baut si betisoare pentru urechi, in anumite conditii, potrivit formei finale a directivei europene de reducere a impactului anumitor produse din plastic asupra mediului, adoptate marti de Consiliul Uniunii Europene.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )