Libnet.ro
UNICEF

20:30

Euro, la un nou nivel record: Vesti proaste pentru romanii cu credite in moneda unica

B1 B1,
Euro, la un nou nivel record: Vesti proaste pentru romanii cu credite in moneda unica

Cursul de schimb pentru un euro a atins un nou record. Moneda unica europeana a atins miercuri un nou nivel maxim, de 4. 6830 lei, cu 0. 0008 mai mult decat marti, potrivit datelor Bancii Nationale a. continuă pe B1

Euro continua sa creasca si atinge un nou nivel record: 4,6830 lei

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,6830 lei/euro, o crestere de 0,02% fata de pragul atins marti, un nou nivel record. Totodata, aurul a ajuns la cel mai ridicat nivel din 24 aprilie 2017 pana in prezent.

Euro a atins un nou nivel record: 4,6822 lei

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,6822 lei/euro, o crestere de 0,11% fata de pragul atins luni, un nou nivel record.

Euro a ajuns la un nou NIVEL RECORD

Cursul de schimb pentru un euro a atins un nou record. Moneda a fost cotata la un nou maxim de 4,6822 lei, fiind inregistrata o crestere de 0,11% fata de ziua de luni. in ultimele zile euro a depasit.

Pretul energiei electrice din Romania a explodat si ajunge la un nivel record de 650 lei/MWh

Pretul energiei pe piata spot a atins un nivel record miercuri. Astfel, dupa ce s-a scumpit alarmant in ultimele zile, pretul unui MWh a ajuns la 650 de lei, nivel foarte apropiat de maximul istoric, de 680 de lei pe MWh, inregistrat in februarie 2017.

Excedentul comercial chinez pe relatia cu SUA, la nivel record

Excedentul inregistrat de China in relatiile comerciale cu SUA, un subiect de tensiuni intre primele doua economii ale lumii, a crescut cu 17,2% anul trecut, la nivelul record 323,32 miliarde de dolari, a anuntat ieri Guvernul de la Beijing, transmit Kyodo si Reuters.

Guvernul vrea sa aduca specialistii acasa si organizeaza bursa locurilor de munca pentru romanii din Italia

In Romania, deficitul de forta de munca a atins cote alarmante, motiv pentru care Guvernul, impreuna cu sindicatele si patronatele, fac eforturi sa aduca acasa romanii plecati la munca in strainatate. Intr-o interventie la o emisiune de televiziune,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )