LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Eveniment: a fost aprobat primul acord bilateral comercial de mare importanta intre UE si China. Unde e interesul strategic al Romaniei?
 • Relatia UE-China, un parteneriat complex si primordial, aceasta a fost formularea continuta in comunicatul de presa al Consiliului European dupa summitul bilateral la care, prin teleconferinta, au participat Charles Michel, Presedintele Consiliui European, Ursula von der Leyen, Presedinta Comisiei Europene, insotiti de Josep Borrell, inaltul...
  Adevarul.ro - 29 Iul, 14:25

  Citeste articolul complet:
  Eveniment: a fost aprobat primul acord bilateral comercial de mare importanta intre UE si China. Unde e interesul strategic al Romaniei?


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.515 sec.