Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE finanteaza cu 34 de milioane de euro faza a doua a proiectului liniei 4 de metrou din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
UE finanteaza cu 34 de milioane de euro faza a doua a proiectului liniei 4 de metrou din Bucuresti

Intregul proiect urmareste construirea a aproximativ 2 km de linie de metrou si a doua statii de metrou, Laminorului si Straulesti. Lucrarile pentru faza a doua a proiectului urmeaza sa fie finalizate pana in luna martie 2018. continuă pe Adevărul

Corina Cretu a aprobat alocarea a 34 mil. euro pentru magistrala 4 de metrou

Comisarul european Corina Cretu a aprobat alocarea a peste 34 de milioane de euro pentru faza a doua a proiectului liniei 4 de metrou din Bucuresti, informeaza reprezentanta din Romania a Comisiei Europene.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 5,8 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 26,69 milioane de lei 5,8 milioane euro), in scadere fata de cea de ieri 10,62 milioane euro).

Profitul net al Wienerberger a crescut cu 54%, pana la 41,7 milioane euro

Profitul net a crescut cu 54% pana la 41,7 milioane euro, fata de primul semestru din 2016: 27,1 milioane. Veniturile grupului Wienerberger au crescut cu 4%, atingand 1,528. 7 milioane euro, fata de primul semestru din 2016: 1,468. 9 milioane euro.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 10,62 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 48,69 milioane de lei 10,62 milioane euro), in scadere fata de cea de ieri 24,83 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 24,83 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 113,60 milioane de lei 24,83 milioane euro), in crestere fata de cea de luni 3,6 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 24,83 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 113,60 milioane de lei 24,83 milioane euro), in crestere fata de cea de luni 3,6 milioane euro).

Afacerile DIGI Communications la 30 iunie 2017: Veniturile au crescut cu 12,1% pana la 328,7 milioane euro in primele sase luni

DIGI Communications, grupul din care face parte RCSRDS, cel mai mare operator local de comunicatii prin cablu, controlat de Zoltan Teszari, a inregistrat in primele sase luni din acest an venituri de peste 328,7 milioane euro, in crestere cu 12,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul cresterii operatiunilor de telecomunicatii mobile, televiziune prin cablu si internet fix, potrivit datelor publicate miercuri pe bursa. In perioada de referinta, RCSRDS avea peste 2,92 milioane de conturi de abonati la televiziunea prin cablu, in crestere cu 5,1%, si peste 3,38 milioane de conturi de abonati la serviciile de telecomunicatii mobile, in crestere cu 14,6%.

BT Leasing si-a marit finantarile cu 50%, la 65 milioane euro

Compania BT Leasing, divizia de leasing a Bancii Transilvania, a finantat in primul semestru al acestui an, bunuri de 65 milioane euro, in crestere cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat miercuri compania.

Fonduri UE 2017: Cursuri pentru antreprenori romani, intr-un program de 60 milioane Euro. Ghidul si domeniile

Antreprenorii si managerii de firme din Romania vor putea participa la cursuri de afaceri si de management, in cadrul unor proiecte europene cu o valoare totala de 60 de milioane de euro. Informatia a fost publicata vineri de Ministerul Dezvoltarii Regionale, care a anuntat si perioada in care se vor depune proiectele pentru finantare.

Business report: ASF angajeaza firma de actuariat pentru calculul tarifelor de referinta pentru RCA din 6 in 6 luni; Constructorul autostrazii demolate incaseaza inca 22,47 milioane euro; Ce spune Radet vecinilor celor care cer sa se debranseze: Riscati

CTP investeste 3 milioane de euro in tehnologii ecologice. CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est. ANAF a vandut cu 8 mil. lei imobile sechestrate de la Dorin Cocos. ANAF, prin Directia Generala Executari Silite Cazuri Speciale, a organizat joi prima licitatie pentru vanzarea a 6 dintre cele 14 bunuri imobile sechestrate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )