LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Firmele de transport persoane care nu respecta regulile, luate in colimator Orban: Domnule ministru Vela, fara mila si controale la maxim!
 • Premierul Ludovic Orban a cerut miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, controale si amenzi asupra operatorilor de transport persoane care nu respecta masurile de protectie impotriva Covid-19. Orban considera ca o atentie speciala trebuie acordata transportului elevilor. Premierul considera ca trebuie date amenzi drastice acolo unde se...
  Hotnews.ro Actualitate - 14 Oct, 16:53

  Citeste articolul complet:
  Firmele de transport persoane care nu respecta regulile, luate in colimator Orban: Domnule ministru Vela, fara mila si controale la maxim!


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.534 sec.