LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • De ce a fost modificat programul O familie, o casa: Finantele spun ca nu ar fi avut bani pentru el. Documentul precizeaza ca e pentru a ajuta piata imobiliara
 • Programul Noua casa a fost adoptat de Guvern. Noua nota de fundamentare vorbeste despre motivele pentru care a fost nevoie de modificarea programului O familie, o casa (fosta Prima casa). Bineinteles, motivele invocate sunt mai multe, dar mai jos redam doar unele dintre ele. Puteti consulta intreaga nota de fundamentare.
  Hotnews.ro Actualitate - 23 Iul, 13:04

  Citeste articolul complet:
  De ce a fost modificat programul O familie, o casa: Finantele spun ca nu ar fi avut bani pentru el. Documentul precizeaza ca e pentru a ajuta piata imobiliara


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.52 sec.