LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Gheorghe Ialomitianu: Guvernul ar putea calcula dobnzi la platile catre Pilonul I pentru a-l face atractiv. Daca se reduc sumele la Pilonul II, acesta nu va mai functiona
 • Guvernul ar putea calcula dobanzi de 2-4% la platile catre Pilonul I, pentru a-l face atractiv si a incuraja beneficiarii Pilonului II sa renunte la pensia administrata privat, a declarat Gheorghe Ialomitianu, prim-vicepresedinte al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania (UPLR) si fost ministru de finante.
  Hotnews.ro Actualitate - 23 Mai 2018, 12:33

  Citeste articolul complet:
  Gheorghe Ialomitianu: Guvernul ar putea calcula dobnzi la platile catre Pilonul I pentru a-l face atractiv. Daca se reduc sumele la Pilonul II, acesta nu va mai functiona


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.527 sec.