LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Gheorghe Ialomitianu: Ministrul Finantelor spune ca apeleaza la primarii pentru consultanta pe declaratia unica. Ce stiu cei de la primarie, sunt fiscalisti?
 • Declaratia unica va fi completata gresit de unii contribuabili, pentru ca este complicata, multe persoane nu vor depune deloc, iar Ministerul de Finante vrea sa apeleze la primarii, care nu are fiscalisti, sustine Gheorghe Ialomitianu, prim-vicepresedinte al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania (UPLR) si fost ministru de finante.
  Hotnews.ro Actualitate - 23 Mai 2018, 11:07

  Citeste articolul complet:
  Gheorghe Ialomitianu: Ministrul Finantelor spune ca apeleaza la primarii pentru consultanta pe declaratia unica. Ce stiu cei de la primarie, sunt fiscalisti?


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.627 sec.