LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Guvernul are joi in prima lectura proiectul de OUG prin care sunt acordate zile libere platite pentru parintii care stau cu copiii acasa
 • Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, in prima lectura la sedinta de joi a Guvernului, proiectul de ordonanta de urgenta prin care parintii vor beneficia de zile libere platite in perioada in care stau acasa cu cei mici atunci cand fac scoala in sistem online. Ea a adaugat ca masura va fi valabila pentru tot intervalul starii de alerta.
  Adevarul.ro - 08 Oct, 19:13

  Citeste articolul complet:
  Guvernul are joi in prima lectura proiectul de OUG prin care sunt acordate zile libere platite pentru parintii care stau cu copiii acasa


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.523 sec.