LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Guvernul modifica din nou Codul Fiscal: TVA la apa de 9%, impozit pe dividende de 5% si impozit pe venit mai mic pentru microintreprinderi, incepand din 2016
 • Guvernul va modifica din nou Codul Fiscal, printr-o ordonanta de urgenta, astfel incat de la 1 ianuarie 2016 sa se aplice TVA la apa redusa de la 20% la 9%, impozit pe dividende scazut de la 16% la 5%, dar si un plafon pentru microintreprinderi majorat de la 65.000 de euro la 100.000 e euro, concomitent cu reducerea impozitului pe venit.
  Adevarul.ro - 23 Oct 2015, 00:02

  Citeste articolul complet:
  Guvernul modifica din nou Codul Fiscal: TVA la apa de 9%, impozit pe dividende de 5% si impozit pe venit mai mic pentru microintreprinderi, incepand din 2016


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.541 sec.