Libnet.ro
UNICEF

23:00

Harta calitatii drumurilor din Romania. Care sunt cele mai bune si cele mai rele

Adevărul Adevărul,
Harta calitatii drumurilor din Romania. Care sunt cele mai bune si cele mai rele

Soferii din Romania au la dispozitie o harta a calitatii drumurilor din Romania, realizata de membrii Asociatiei Pro Infrastructura. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin arta

Terapia prin arta este inainte de toate o forma de expresie ce ajuta o persoana sa isi exteriorizeze sentimente sau emotii prin desen, pictura, colaje sau modelaj. Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin arta aflati din materialul de mai jos.

Business report: Pregatiri pentru un Brexit dur. Care sunt implicatiile imediate pentru afacerile din Romnia; Trucul orasului ascuns. Cum poti obtine bilete de avion mai ieftine?

Aproape 40. 000 de romani au cerut autorizatie de intrare in Canada in primul an de la ridicarea vizelor. Circa 4% au fost refuzati, inclusiv pentru antecedente penale grave si falsuri. La inceputul anului trecut, in luna februarie presa canadiana relata ca renuntarea la obligativitatea vizei pentru cetatenii romani. in aceeasi luna februarie 2018, un raport al Agentiei Canadiene de Servicii de Frontiera relata ca ridicarea vizelor a cauzat, in perioada scursa de la 1 decembrie, o crestere notabila a activitatii crimei organizate din Romania care vizeaza Canada.

Bizar! Locul din Romania in care mor in accidente de masina mai ales tineri casatoriti. Motivul te va infiora

Povestile de groaza au atras dintotdeauna si au infricosat de cand lumea si pamantul. Asa cum la nivel european exista locuri despre care se crede ca sunt bantuite, la fel se intampla si in.

SCANDALUL DOCTORILOR FALSI! Toti medicii din Romania, VERIFICATI! Protocol de colaborare intre Colegiul Medicilor din Romania si Ministerul Sanatatii

Scandalul falsilor medici duce la verificari riguroase in sistemul sanitar. Libertatea anunta ca toti doctorii din Romania vor fi verificati, in acest sens fiind incheiat un protocol de colaborare intre Co.

Piata OTC din Romania ajunge la o valoarea totala de 3,5 miliarde lei in 2018, in crestere cu 14,4%

Piata de produse OTC din Romania, ce include medicamentele fara prescriptie medicala, suplimentele alimentare si dispozitivele medicale pentru ingrijire personala, a inregistrat o crestere de 14,4% in 2018 comparativ cu anul anterior, un procent usor.

LAZEA (BNR): Taxa pe active ar putea reduce profitabilitatea sistemului bancar din Romania

Profitabilitatea sistemului bancar din Romania este - inainte de impunerea taxei pe active - mai buna decat media europeana, dar nu exceptionala.

Lazea (BNR): Taxa pe active ar putea reduce profitabilitatea sistemului bancar din Romania sub media europeana

Profitabilitatea sistemului bancar din Romania este - inainte de impunerea taxei pe active - mai buna decat media europeana, dar nu exceptionala, insa impunerea acestei taxe ar putea sa o transforme din mai buna in mai slaba decat media europeana si,.

BNR: Taxa pe active ar putea reduce profitabilitatea sistemului bancar din Romania sub media europeana

Profitabilitatea sistemului bancar din Romania este - inainte de impunerea taxei pe active - mai buna decat media europeana, dar nu exceptionala, insa impunerea acestei taxe ar putea sa o transforme din mai.

OMV Petrom doneaza 10 milioane de euro pentru constructia primului spital de oncologie pediatrica din Romania: Suma ne ajuta sa termina proiectul

Primul spital de oncologie si radioterapie pediatrica din Romania, un proiect al Asociatiei Daruieste Viata, aproape de realizare. OMV Petrom a anuntat ca doneaza 10 milioane de euro pentru constructia.

Noi detalii despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev

Noi detalii despre profesoara de engleza din Alba, care a intretinut relatii intime cu un elev. Citeste mai mult pespynews. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )