LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Industria jocurilor de noroc critica noile restrictii: Salile de jocuri au cel mai mic risc epidemiologic si genereaza cele mai mari venituri la buget!
 • Asociatia Organizatorilor de Sloturi din Romania (ROMSLOT) critica decizia autoritatilor de inchidere a salilor de jocuri de noroc din Bucuresti si alte municipii si sustine ca decizia pripita nu aduce niciun beneficiu real in combaterea epidemiei Covid-19 in contextul in care nu exista nici macar un singur focar sau caz de client infectat in...
  Adevarul.ro - 07 Oct, 15:42

  Citeste articolul complet:
  Industria jocurilor de noroc critica noile restrictii: Salile de jocuri au cel mai mic risc epidemiologic si genereaza cele mai mari venituri la buget!


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.553 sec.