LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Industria mobilei cere sprijinul statului pentru a exporta in Rusia, unde are imagine buna. Fiecare copil din URSS a fost conceput intr-un pat romanesc
 • Industria mobilei cere, printr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui Klaus Iohannis si premierului Dacian Ciolos, ca statul sa sprijine eforturile companiilor din sector care exporta in Rusia, stat unde mobila romaneasca are reputatie foarte buna inca din perioada Uniunii Sovietice, cand erau cozi la marfurile romanesti.
  Adevarul.ro - 10 Dec 2015, 17:56

  Citeste articolul complet:
  Industria mobilei cere sprijinul statului pentru a exporta in Rusia, unde are imagine buna. Fiecare copil din URSS a fost conceput intr-un pat romanesc


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.58 sec.