LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • ING: BNR va incerca sa indeplineasca rolul FMI in relatia cu Guvernul si va semnala problemele. Influenta sa va fi, totusi, limitata
 • Banca Nationala a Romaniei (BNR) va incerca sa indeplinesca partial rolul Fondului Monetar Internaional (FMI) in relatia cu Guvernul, in lipsa unui acord al Romaniei cu Fondul, insa influenta bancii centrale ar fi limitata de contextul favorabil care acorda executivului spatiu pentru stimulare fiscala, potrivit analistilor de la ING Bank Romania.
  Adevarul.ro - 21 Oct 2015, 12:01

  Citeste articolul complet:
  ING: BNR va incerca sa indeplineasca rolul FMI in relatia cu Guvernul si va semnala problemele. Influenta sa va fi, totusi, limitata


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.56 sec.