Libnet.ro
UNICEF

09:00

INVESTIGATIE La Hezbollah acasa vin bani din piata noastra de capital (II)

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INVESTIGATIE La Hezbollah acasa vin bani din piata noastra de capital (II)

Hronicul devenirii micului imperiu banato-crisano-muntenesc, pilde de invatatura in razboiale ce se anunta si in viitor, si pe alte taramuri SIF 5, Oltenia, e controlata din 1996 de patriarhul Tudor Ciurezu. Mai direct, mai indirect, mai pe fata, mai pe dos. continuă pe Ziarul Bursa

INVESTIGATIE La Hezbollah acasa vin bani din piata noastra de capital (I)

Najib El Lakis, un important actor al jocului de-a bursa practicat la noi - trecut dubios, suspect si generator de mari controverse * Autoritatile de resort, responsabilii securitatii Bursei si pietei financiare au dovedit o incredibila indolenta * Nimeni nu verifica profilul jucatorilor marcanti. Poate ne aud si Serviciile Secrete. Foamea de pe piata romaneasca, unde banii s-au aglutinat in cativa poli strategici, unde nimic nu mai merge cum mergea, unde razboaiele politice si vanatoarea de vrajitoare, lupta anticoruptie pe diverse fronturi, cum eufemistic e denumita oficial, cu greu mai lasa loc de castiguri lesnicioase si furaciuni traditionale, foamea, asadar, indreapta spre bursa si societati de investitii largi mase de afaceristi hamesiti.

INVESTIGATIE La Hezbollah acasa vin bani din piata noastra de capital (II)

Hronicul devenirii micului imperiu banato-crisano-muntenesc, pilde de invatatura in razboiale ce se anunta si in viitor, si pe alte taramuri SIF 5, Oltenia, e controlata din 1996 de patriarhul Tudor Ciurezu. Mai direct, mai indirect, mai pe fata, mai pe dos.

Carturesti deschide prima librarie intr-o cladire de birouri, la parterul imobilului America House din Piata Victoriei

Lantul de librarii Carturesti va deschide la finalul lunii mai o librarie la parterul cladirii de birouri America House din Bucuresti, potrivit unui comunicat emis joi.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )