LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Iohannis, despre interesele economice ale Chinei in Romania, cu referire la licitatia 5G: Nu putem sa ignoram anumite semnale. Nu trebuie sa mergem prea departe in zona colaborarii cu state din Asia. Locul Romaniei e in spatiul euro-atlantic (VIDEO)
 • Klaus Iohannis a subliniat ca Romania poate avea schimburi economice sau comerciale cu China insa locul Romaniei este in spatiul euro-atlantic. Prezidentiabilul PNL a facut aceste precizari cu referire la...
  Ultimele articole - B1.ro - 19 Nov 2019, 20:14

  Citeste articolul complet:
  Iohannis, despre interesele economice ale Chinei in Romania, cu referire la licitatia 5G: Nu putem sa ignoram anumite semnale. Nu trebuie sa mergem prea departe in zona colaborarii cu state din Asia. Locul Romaniei e in spatiul euro-atlantic (VIDEO)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.583 sec.