Libnet.ro
UNICEF

16:45

Israelienii care detin Radisson Blu din Capitala vand hotelul catre un fond de investitii

B1 B1,
Israelienii care detin Radisson Blu din Capitala vand hotelul catre un fond de investitii

Grupul israelian Elbit Imaging a anuntat pe bursa de la Nasdaq din SUA ca a semnat un acord pentru vanzarea hotelului Radisson Blu din Capitala. Cumparatorul care a depus o oferta neangajanta este un fond de in. continuă pe B1

Israelienii care detin Radisson Bucuresti au mai lasat din pret: Se vinde cu 177,5 milioane euro

O subsidiara a companiei israeliene Elbit Imaging a anuntat recent ca a semnat o scrisoare de intentie cu un fond de investitii pentru a vinde 98,2% din compania care detine hotelurile Radisson din Bucuresti - Radisson Blu si Park Inn - cu 177,5 milioane euro, potrivit unui anunt publicat pe site-ul bursei americane Nasdaq.

Incendiul de vegetatie izbucnit in Parcul Natural Vacaresti din Capitala a fost stins de pompieri

Incendiul de vegetatie izbucnit, sambata, in Parcul Natural Vacaresti din Capitala a fost stins, dupa aproximativ trei ore, suprafata totala arsa fiind de 5. 000 de metri patrati, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov, potrivit unor surse din presa.

Restrictii rutiere, maine, pe Calea Victoriei din Capitala

Restrictii rutiere vor fi impuse, duminica, pe Calea Victoriei din Capitala, unde se va desfasura SuperCupa Romaniei la Kartig electric, potrivit unui comunicat de presa.

Incendiu de vegetatie in Delta Vacaresti din Capitala

Un incendiu de vegetatie a izbucnit, sambata, in Delta Vacaresti din Capitala, suprafata afectata fiind de aproximativ 3. 000 metri patrati, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bu.

Incendiu de vegetatie in Delta Vacaresti din Capitala

Incendiu de vegetatie in Delta Vacaresti din Capitala .

Incident in Oraselul Copiilor din Capitala: O tanara s-a ranit grav dupa ce a cazut dintr-o tiroliana (VIDEO)

Incident in Oraselul Copiilor din Capitala. O femeie a fost ranita grav in Parcul Lumea Copiilor, dupa ce a cazut dintr-o tiroliana. Tanara a fost transportata la spitalul Bagdasar -.

Accident grav intr-un parc din Capitala! O femeie a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a cazut cu tiroliana

O femeie a cazut cu tiroliana, vineri seara, in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei, ea fiind transportata la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, au declarat reprezentantii.

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un vagon dezafectat din Gara Basarab din Capitala

Pompierii intervin, vineri dupa-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un vagon dezafectat din zona Garii Basarab din Capitala, neexistand riscul de extindere a focului, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov.

INCENDIU la Gara Basarab din Capitala (FOTO)

Un incendiu la un vagon dezafectat in zona Garii Basarab din Bucuresti a izbucnit vineri dupa-amiaza, potrivit Bucuresti FM. Autoritatile au actionat la fata locului cu trei autospeciale de stingere,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )