LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Iulian Iancu: in Codul Fiscal ar fi trebuit sa apara masuri speciale pentru sectorul de petrol si gaze, care este in criza dupa scaderea cotatiilor la titei
 • Codul Fiscal ar fi trebuit sa contina masuri speciale pentru industria de petrol si gaze cel putin pentru doi ani, acest domeniu fiind in criza, a declarat, joi, Iulian Iancu, presedinte Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor si al asociatiei Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR - CME).
  Adevarul.ro - 03 Sep 2015, 17:50

  Citeste articolul complet:
  Iulian Iancu: in Codul Fiscal ar fi trebuit sa apara masuri speciale pentru sectorul de petrol si gaze, care este in criza dupa scaderea cotatiilor la titei


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.575 sec.