LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Iuliu Winkler, despre relatia comerciala a Uniunii Europene cu SUA: Politica protectionista a lui Donald Trump este un fel de sarut al mortii!
 • Uniunea Europeana este cea mai integrata constructie economica atunci cand vine vorba despre politici comerciale si este cel mai mare sustinator al comertului liber. SUA si China, pe de alta parte, combina la prima vedere interesele economice cu cele geopolitice. Va avea de castigat, insa, cineva de pe urma unui razboi comercial?
  Adevarul.ro - 01 Nov 2019, 00:22

  Citeste articolul complet:
  Iuliu Winkler, despre relatia comerciala a Uniunii Europene cu SUA: Politica protectionista a lui Donald Trump este un fel de sarut al mortii!


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.561 sec.