Libnet.ro
UNICEF

01:05

Juncker: Nu am probleme cu somnul din cauza Brexit-ului. Nici pe Theresa May nu am visat-o

B1 B1,
Juncker: Nu am probleme cu somnul din cauza Brexit-ului. Nici pe Theresa May nu am visat-o

Presedintele comisiei Europene, Jean Claude Juncker, transmite, vineri, un mesaj ironic la adresa Guvernului Britanic. Juncker a declarat ca BREXIT-ul afecteaza toti membrii UE, dar ca el doarme linistit si. continuă pe B1

Juncker: Nu am probleme cu somnul din cauza Brexit-ului. Nici pe Theresa May nu am visat-o

Presedintele comisiei Europene, Jean Claude Juncker, transmite, vineri, un mesaj ironic la adresa Guvernului Britanic. Juncker a declarat ca BREXIT-ul afecteaza toti membrii UE, dar ca el doarme linistit si.

Proiectul Trei in unu al lui Daniel Zamfir va duce la un haos al sistemului juridic. Are probleme chiar din titlu

Proiectul Trei in unu al lui Daniel Zamfir prin care sa oblige bancile sa plafoneze dobanzile, sa converteasca creditele in valuta la cursul initial si sa vanda debitorului creditul externalizat la pretul la care acesta a fost vandut are probleme chiar din titlu, potrivit unei prezentari realizata de profesorii ASE Cristian Paun si Radu Musetescu. Titlul este: Lege privind protectia consumatorilor impotriva cametei si a altor forme de abuz de putere economica.

VIDEO UPDATE Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate din cauza ploii / Infiltratii si in zona tunelului dintre statiile Stefan cel Mare si Obor / Cum explica Metrorex inundatiile

Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate vineri dupa-amiaza, din cauza ploii, in contextul in care municipiul Bucuresti a fost sub avertizare de Cod Portocaliu de averse cu caracter torential pana cel putin la 19. Inflitratii din cauza ploii au avut loc si si in zona tunelului dintre statiile Stefan cel Mare si Obor. Metrorex spune ca infiltratiile sunt legate de hidroizolatia statiilor dar si de faptul ca tevile furnizorilor de apa si caldura se afla in apropierea metroului. Ploaia a facut ravagii pe strazile din Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara. Grindina a acoperit pamantul in mai multe localitati.

VIDEO Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate din cauza ploii

Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate vineri dupa-amiaza, din cauza ploii, in contextul in care municipiul Bucuresti este sub avertizare de Cod Portocaliu de averse cu caracter torential pana cel putin la 19.

VIDEO Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate din cauza ploii / Grindina a acoperit pamantul in mai multe localitati din tara / in Ialomita s-a format din nou o tornada

Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate vineri dupa-amiaza, din cauza ploii, in contextul in care municipiul Bucuresti este sub avertizare de Cod Portocaliu de averse cu caracter torential pana cel putin la 19. Ploaia a facut ravagii pe strazile din Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara. Grindina a acoperit pamantul in mai multe localitati.

Sindicat: Recalcularea celor 5 milioane de pensii, in pericol din cauza lipsei de personal din Ministerul Muncii

Federatia Sindicatelor din Ministerul Muncii anunta ca recalcularea pensiilor, reglementata de noua lege a pensiilor, poate fi pusa in pericol din cauza lipsei de personal cu care se confrunta casele judetene de pensii. Pe langa lipsa de forta de.

ALERTA: Sectii de votare EVACUATE din cauza unei bombe din al Doilea Razboi Mondial!

Doua sectii de votare au fost evacuate joi, la Londra, in timpul alegerilor europarlamentare din Regatul Unit, dupa ce pe un santier din zona Kingston din sud-vestul metropolei a fost gasita o bomba neexplodata.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )