LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Justitiarii din Australia pun Volkswagen in boxa acuzatilor: mai bine de 10.000 de cetateni au dat in judecata grupul german intr-un proces colectiv privind emisiile
 • Mai bine de 10.000 de australieni s-au inscris intr-un proces colectiv impotriva grupului german Volkswagen din cauza manipularii emisiilor de gaze cu efect de sera, daunele solicitate de peste 100 de milioane de dolari australieni, echivalentul a 71,1 milioane de dolari SUA, scrie MarketWatch.
  Adevarul.ro - 19 Nov 2015, 18:26

  Citeste articolul complet:
  Justitiarii din Australia pun Volkswagen in boxa acuzatilor: mai bine de 10.000 de cetateni au dat in judecata grupul german intr-un proces colectiv privind emisiile


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.527 sec.