LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • De ce nu lasa BNR ca leul sa se deprecieze mai rapid? O depreciere controlata poate ajuta, in timp ce una brutala poate destabiliza economia - inclusiv printr-o fuga de leu (raport)
 • Marti, un euro s-a tranzactionat la o medie de 4,859 lei, potrivit calculului afisat la pranz de BNR. Fata de 1 ianuarie, deprecierea leului in fata euro a fost de 1,67%. Aproape de noi, in Ungaria, forintul a cazut cu aproape 10% fata de inceputul anului. Coroana ceha a pierdut in fata euro circa 4,2% iar zlotul polonez 2,3%. Pare destul de...
  Hotnews.ro Actualitate - 22 Sep, 16:16

  Citeste articolul complet:
  De ce nu lasa BNR ca leul sa se deprecieze mai rapid? O depreciere controlata poate ajuta, in timp ce una brutala poate destabiliza economia - inclusiv printr-o fuga de leu (raport)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.566 sec.