LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Leadership Unplugged o noua perspectiva asupra leadership-ului ntr-o serie de masterclasses lansate de Mihai Stanescu pentru mediul de top management
 • Mihai Stanescu, fondatorul RoCoach, prima companie care furnizeaza servicii exclusive de coaching la nivel premium in Romania, lanseaza seria MasterClass by Mihai Stanescu care va cuprinde mai multe sesiuni diferite de-a lungul anului 2018. Primul masterclass este intitulat Leadership unplugged si are loc pe 22 iunie.
  Hotnews.ro Actualitate - 25 Mai 2018, 11:37

  Citeste articolul complet:
  Leadership Unplugged o noua perspectiva asupra leadership-ului ntr-o serie de masterclasses lansate de Mihai Stanescu pentru mediul de top management


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.54 sec.