LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Liderii de afaceri din Romania, despre majorarea cu 40% a pensiilor: Opriti aceasta lege catastrofala! Nu sabotati economia Romaniei!
 • Pandemia si criza economica globala au venit peste o Romanie care este bolnava cronic de astmul birocratiei si a risipei bugetare. Avem deja efecte extrem de grave in aproape toate domeniile: turism, comert, servicii, productie industriala, exporturi si investitii internationale. Cresterea tuturor pensiilor cu 40% va saraci bugetul tarii, va...
  Adevarul.ro - 23 Sep, 15:39

  Citeste articolul complet:
  Liderii de afaceri din Romania, despre majorarea cu 40% a pensiilor: Opriti aceasta lege catastrofala! Nu sabotati economia Romaniei!


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.519 sec.