LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Ludovic Orban, catre reprezentantii HORECA: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra Cautam in continuare solutii pentru a tine in picioare acest domeniu
 • Premierul Ludovic Orban a afirmat joi ca Executivul cauta solutii de sustinere a sectorului HORECA. Am gandit programul de granturi pentru sectoarele afectate de COVID, incercam sa gasim solutii de sustinere, un sistem de vouchere pentru zona turistica, a declarat Orban la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii.
  Hotnews.ro Actualitate - 01 Oct, 11:35

  Citeste articolul complet:
  Ludovic Orban, catre reprezentantii HORECA: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra Cautam in continuare solutii pentru a tine in picioare acest domeniu


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.597 sec.