LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Ludovic Orban, catre reprezentantii sectorului HoReCa: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra, dar sa stiti ca nu am inventat eu COVID-ul. Cautam in continuare solutii pentru a tine in picioare acest domeniu (VIDEO)
 • Premierul Ludovic Orban spune ca Executivul cauta in continuare solutii pentru a sprijini industria ospitalitatii, unul dintre sectoarele cele mai afectate de pandemia de coronavirus. Prezent, joi la Conferinta Na...
  B1 - 01 Oct, 11:44

  Citeste articolul complet:
  Ludovic Orban, catre reprezentantii sectorului HoReCa: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra, dar sa stiti ca nu am inventat eu COVID-ul. Cautam in continuare solutii pentru a tine in picioare acest domeniu (VIDEO)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.533 sec.