LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Managerii romani sunt impartiti: un sfert cred ca Guvernul a exagerat cu restrictiile, iar 17% spun ca aceleasi restrictii au fost insuficiente. Pe ansamblu, ei au un tonus precaut (studiu)
 • Primul studiu national complex despre increderea managerilor romani in economie a fost lansat vineri de catre Impetum Group, care include Casa de Insolventa Transilvania si companiile Roca si Roca X. Datele au fost colectate in intervalul mai-iunie 2020 si se refera la primul trimestru din acest an. Foarte pe scurt, increderea oamenilor de...
  Hotnews.ro Actualitate - 26 Iun, 14:23

  Citeste articolul complet:
  Managerii romani sunt impartiti: un sfert cred ca Guvernul a exagerat cu restrictiile, iar 17% spun ca aceleasi restrictii au fost insuficiente. Pe ansamblu, ei au un tonus precaut (studiu)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.515 sec.