Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mark Zuckerberg este al treilea cel mai bogat om al lumii. Reactia sefului Facebook

Hotnews Hotnews,
 Mark Zuckerberg este al treilea cel mai bogat om al lumii. Reactia sefului Facebook

Cu o avere evaluata la 102 miliarde de dolari, Mark Zuckerberg devine al treilea cel mai bogat al lumii. El si-a adaugat 30 de miliarde la avere in ultimele doua luni. in fata lui Zuckerberg mai sunt doar Jeff Bezos si Bill Gates. continuă pe Hotnews

Violeta Alexandru: PSD a adus in faliment Bucurestiul, cel mai bogat oras al Romaniei. Resurse a avut, dar si-a batut joc de banii publici (VIDEO)

PSD a adus in faliment Bucurestiul, cel mai bogat oras al Romaniei, a declarat Violeta Alexandru, presedinta PNL Bucuresti, la lansarea campaniei de strangere a semnaturilor necesare pentru candidatura lui.

VIOLETA ALEXANDRU: PSD a adus cel mai bogat oras al Romaniei in faliment

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, a acuzat azi PSD-ul ca a adus Bucurestiul in faliment batandu-si joc de banii publici si a sustinut ca in firea acestui partid sta furtul.

Tot mai bogat! Averea lui Zuckerberg ajunge la 100 miliarde dolari dupa ce a lansat Instagram Reels, marele rival al TikTok

Averea fondatorului Facebook Mark Zuckerberg a urcat la 100 miliarde de dolari dupa lansarea Instagram Reels, o nouafunctievideo, care concureaza celebra aplicatiechinezaTikTok, relateaza.

Averea lui Mark Zuckerberg a crescut semnificativ dupa lansarea aplicatiei ce concureaza cu Tik Tok

Averea lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a crezut la 100 de miliarde de dolari, dupa lansarea unei noi functii video. Facebook a anuntat o noua functie, Instagram Reels, care e in competitie cu faimoasa aplicatie Tik Tok. Reels functioneaza in cadrul aplicatiei Instagram, aflata in posesia Facebook.

Klaus Iohannis e mai bogat. Ce mosteniri au primit presedintele si sotia sa in acest an si cati bani au castigat

Presedintele Klaus Iohannis a devenit mai bogat in prima jumatate a acestui an, comparativ cu anul trecut. De la cinci case, sotii Iohannis au ajuns sa aiba in prezent sase case, dupa ce sotia presedintelui a mostenit un apartament de 67 de metri patrati la Sibiu. Si presedintele a incasat niste bani in plus in acest an, din drepturi de autor, arata cea recenta declaratie de avere depusa de seful statului.

Cel mai aglomerat weekend de pe litoral: Peste 15.000 de persoane isi petrec sfarsitul de saptamana la malul marii. Turistilor le este aproape imposibil sa respecte masurile de distantare (VIDEO)

Este din nou furnicar pe litoral. Hotelierii vorbesc despre cel mai aglomerat weekend de pana acum la malul marii. Peste 15. 000 de turisti isi petrec sfarsitul de saptamana in statiunile de la Marea.

Cel mai aglomerat weekend de pe litoral: Peste 150.000 de persoane isi petrec sfarsitul de saptamana la malul marii. Turistilor le este aproape imposibil sa respecte masurile de distantare (VIDEO)

Este din nou furnicar pe litoral. Hotelierii vorbesc despre cel mai aglomerat weekend de pana acum la malul marii. Peste 15. 000 de turisti isi petrec sfarsitul de saptamana in statiunile de la Marea.

Renunta la acest produs considerat sanatos! Renumit medic american: Este cel mai periculos aliment de pe planeta

Brian Clement, un reputat medic american specializat in alternative de vindecare ale anumitor boli, cu ajutorul hranei, arunca o teorie socanta. Potrivit directorului Hippocrates Health Institute din Florida, SUA, pestele este cel mai periculos aliment de pe planeta.

Cel mai gustos si mai cremos guacamole. Reteta lui Adrian Hadean

Celebrul bucatar Adrian Hadean ne invata cum sa facem cel mai gustos si mai cremos guacamole! Reteta este una simplu de facut, cu ingrediente putine, dar rezultatul este unul spectaculos. Iata care sunt ingredientele pentru cel mai gustos guacamole Adultii vor adora reteta de guacamole, copiii se vor indragosti la prima gustare, asa ca trebuie .

Cel mai bun sirop de menta. Reteta simpla si naturala, pas cu pas

O varianta care ar putea inlocui cu succes sucurile pe timp de vara este cea a siropului de menta. Siropul de menta este usor de preparat si este un deliciu ce poate fi servit pe timp de vara, dar si iarna. in plus, este foarte sanatos. Acesta este cel mai bun sirop de menta. Cum .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )