Libnet.ro
UNICEF

20:32

Marti si vineri, zilele cu cele mai bune valori de tranzactionare din ultimele 3 luni la BVB

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marti si vineri, zilele cu cele mai bune valori de tranzactionare din ultimele 3 luni la BVB

Zilele de marti,18 septembrie, si vineri, 21 septembrie, au fost cele mai bune din ultimele 3 luni pentru Bursa de la Bucuresti din punct de vedere al valorii tranzactiilor de actiuni, cu schimburi de 74,76 milioane de lei si, respectiv, 72,54 milioane. continuă pe Wall-Street Ro

Vrei cele mai bune rezultate de la angajatii tai? Fii ambil cu eisi asigura-te de bunastarea lor

Un stil de conducere in care liderul manifesta compasiune si este interesat de bunastarea subordonatilor are ca efect cresterea performantei, mai ales atunci cand asteptarile sunt clar formulate, arata un studiu al cercetatorilor de la Universitatea Binghamton din New York.

Utile: Depresia sezoniera: cauze si simptome; Carnea te mbolnaveste! Cele mai bune surse de proteina pentru corpul tau; Pericolul ascuns din vasele de gatit: compusii chimici din acestea pot duce la cresterea n greutate

Beneficiile miraculoase ale sucului de sfecla rosie. O gasesti mai mereu la piata sau pe rafturile magazinelor, dar cu siguranta nu stiai cat. 7 riscuri la care esti predispus daca duci o viata sedentara. Daca iti petreci o mare parte din timp stand pe.

Statistici oficiale: 40.576 de imobile au fost vndute la nivel national n luna august, cele mai multe n Bucuresti, Ilfov si Timis

576 de imobile au fost vandute, in luna august din acest an, la nivelul intregii tari, numarul caselor, terenurilor si apartamentelor care au facut obiectul contractelor de vanzare-cumparare fiind cu 16. 410 mai mic fata de luna similara a anului trecut, a anuntat vineri Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Cele mai multe vanzari de imobile au fost inregistrate, in luna august 2018, in Bucuresti 6. 381, Ilfov 2. 495 si Timis 2. Judetele cu cele mai putine imobile vandute in aceeasi perioada sunt Caras-Severin 290, Gorj 157 si Olt 138.

Cele mai recente cifre de pe scena politica. Cum stau partidele in sondaje. Surpriza de proportii

Radu Tudor a prezentat, vineri, la Punctul de intalnire, cele mai recente cifre privind preferintele electoratului din Romania. Potrivit Avangarde, PSD este creditat in sondaje cu 35%, PNL cu 23%, iar ALDE .

PSD, partidul care isi devoreaza liderii. Cele mai rasunatoare executii

Va prezentam cele mai rasunatoare executii care s-au petrecut in ultimii 12 ani in PSD. Ion Iliescu a condus Romania in 3 randuri si este din 2006 este presedinte de onoare al PSD. Mircea Geoana a fost.

HOROSCOP. Cele mai puternice femei ale zodiacului. Zodia ta pe ce loc este?

Desi femeile sunt catalogate drept sexul slab, in realitate, sunt cu adevarat puternice. Astrologii au alcatuit o lista cu cele mai puternice femei ale zodiacului. HOROSCOPIncepem.

FOTO Care este judetul cu cele mai multe biserici si manastiri din tara. Nu este in Bucovina

Multa lume sustine ca cele mai multe biserici si manastiri se afla in nordul tarii, fara sa nominalizeze un judet anume. Adevarul este altul: judetul cu cele mai multe biserici si manastiri se afla in Oltenia.

Povestea odioasei Vera Renczi, una dintre cele mai crude criminale din istorie. Si-a ucis cei 35 de soti si amanti si a facut-o din placere

Supranumita Vaduva neagra, vesnic imbracata in negru, cu aer misterios, de o frumusete care lua mintile oricarui barbat, Vera Renczi a ramas in istorie drept una dintre cele mai sadice.

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii. Urmele au fost descoperite in 1965 .

WOW! Acesta sunt cele mai scumpe rochii din toate timpurile!

De la rochia din diamante a lui Cate Blanchett, de la Premiile Oscar, pana la superba rochie de mireasa purtata de Kate Middleton, iata mai jos cele mai spectaculoase si scumpe rochii ale tuturor timpurilor.

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )