LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • MedLife demareaza achizitia bancii de celule stem Stem Cells Bank din Timisoara. Mihai Marcu: Decizia de a intra pe aceasta noua linie de business, un pas firesc in dezvoltarea businessului nostru
 • MedLife anunta intrarea pe un nou segment de business, odata cu demararea procesului de achizitionare a pachetului majoritar din banca de celule stem Stem Cells Bank din Timisoara, una dintre cele mai moderne si bine echipate banci de celule stem din sud-estul Europei.
  Hotnews.ro - 29 Oct 2015, 11:48

  Citeste articolul complet:
  MedLife demareaza achizitia bancii de celule stem Stem Cells Bank din Timisoara. Mihai Marcu: Decizia de a intra pe aceasta noua linie de business, un pas firesc in dezvoltarea businessului nostru


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.56 sec.