Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministerul Finantelor a imprumutat aproape 450 de milioane de lei de la banci

Antena3 Antena3,
Ministerul Finantelor a imprumutat aproape 450 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 448,7 milioane de lei de la banci, prin doua emisiuni de obligatiuni de stat, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). Astfel, MFP. continuă pe Antena3

MFP a imprumutat, ieri, 858 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 858 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 55 de luni, la un randament mediu de 4,09% pe an, potrivit datelor trans and 172;mise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE LUNI MFP a atras, ieri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 858 de milioane de lei, la o dobanda de 4,09% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 55 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Finantelor renunta la posturile unui departament in care a lucrat fosta cumnata a lui Teodorovici

Pe timpul perioadei desfasurarii presedintiei Uniunii Europene, Ministerul Finantelor a avut un departament special. Acesta va disparea din structura institutiei, fiind vorba de 14 posturi. De precizat ca in cadrul acelui departament a lucrat si fosta cumnata a lui Eugen Teodorovici, Florina Diana Costache. Aceasta ar fi venit in cadrul acelei structuri prin detasare de la Ministerul Fondurilor Europene.

DE LA O PIERDERE DE 19,86 MILIOANE LEI Patria Bank - profit net de 5,83 milioane lei, in primele noua luni

Patria Bank a realizat un profit net de 5,83 milioane lei in primele noua luni ale acestui an, de la o pierdere neta de 19,86 milioane lei in perioada similara a anului trecut, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

JYSK Romania a raportat afaceri de 582 milioane lei in anul financiar 2019

Retailerul de mobila si decoratiuni JYSK Romania a raportat in anul financiar 2019 o cifra de afaceri de 582 milioane lei, in crestere de 20,5% fata de anul trecut, iar profitul brut inainte de taxe de 75,6 milioane lei a urcat cu 12,8% fata de anul financiar precedent.

BVB Rulaj de 36,4 milioane lei, sub media zilnica a anului

Crestere de 0,59% pentru BET-FI Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) inregistrata in cea de-a doua zi de tranzactionare a saptamanii s-a situat la 36,36 milioane de lei, sub media zilnica a anului curent de circa 39,19 milioane de lei, intr-o sedinta in care cosurile de actiuni au cunoscut oscilatii marginale ale cotatiilor.

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN AN, Grupul Electrica a inregistrat un profit net consolidat de 161 milioane lei

Grupul Electrica a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, un profit net consolidat de 161 milioane de lei, acoperind pierderea din trimes and 172;trul intai, in suma de 41 milioane de lei, printr-un profit net inregistrat in trimestrele doi si trei de 202 milioane de lei, arata un comunicat transmis, vineri, de catre grupul Electrica.

CATALIN DRULA: Cheltuielile USR pentru campania electorala au fost de 4,5 milioane lei

USR a cheltuit in campania electorala pentru alegerile prezidentiale aproximativ 4,5 milioane de lei, majoritatea provenind din imprumuturi, donatii, cotizatii, a declarat, miercuri, deputatul Catalin Drula, seful campaniei candidatului Aliantei USR PLUS, Dan Barna, transmite Agerpres.

Orasul Cugir isi modernizeaza reteaua de iluminat public cu ajutorul unui proiect finantat de UE cu 16 milioane de lei

Orasul Cugir din judetul Alba tinde sa devina tot mai eco-eficient, utilizand din plin resursele nerambursabile oferite de Uniunea Europeana. Printr-un nou contract de finantare, in valoare totala de peste 16,4 milioane lei, se vor moderniza peste 28,3 km de retea de iluminat stradala in aceasta urbe de la poalele muntelui Dragana.

CA URMARE A RECLAMATIILOR NUMEROASE PRIMITE DE LA CONSUMATORI, ANUL ACESTA ANRE a amendat furnizorii de energie cu 1,54 milioane lei

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a aplicat, pe parcursul anului curent, amenzi contraventionale in valoare de 1. 000 lei, ca urmare a reclamatiilor primite de la clienti, a anuntat Autoritatea, ieri, printr-un comunicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )