LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Ministru, despre condamnarea lui Dragnea: O decizie luata sub presiunea strazii, a statului paralel, a unei parti a presei, a adversarilor politici
 • inca un ministru ataca decizia judecatorilor si sare in apararea liderului PSD Liviu Dragnea. Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat, folosind biroul de presa al ministerului sau, ca judecatorii au luat o decizie sub presiunea strazii, a unei parti a presei, a reprezentantilor statului paralel sau a adversarilor politici.
  Hotnews.ro Actualitate - 21 Iun 2018, 21:22

  Citeste articolul complet:
  Ministru, despre condamnarea lui Dragnea: O decizie luata sub presiunea strazii, a statului paralel, a unei parti a presei, a adversarilor politici


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.527 sec.