Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministrul Agriculturii, despre aprozarele lui Daea si Bursa de Peste de la Tulcea: E o treaba urata

Adevărul Adevărul,
Ministrul Agriculturii, despre aprozarele lui Daea si Bursa de Peste de la Tulcea: E o treaba urata

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat intr-un interviu acordat Agerpres ca la Bursa de Peste de la Tulcea si Casa de Comert Unirea i s-au semnalat grave probleme, dar controalele nu au fost inca finalizate. continuă pe Adevărul

Ministrul Agriculturii: Nu omul care isi creste porcul pentru el si familie este problema, ci smecherii, samsarii si porcii mistreti

Smecherii, samsarii si porcii mistreti reprezinta o problema in ceea ce priveste evolutia pestei porcine africane pe teritoriul Romaniei si nu omul care isi creste porcul pentru el si familia sa, sustine ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Nechita-Adrian Oros, intr-un interviu acordat Agerpres.

Ministrul Agriculturii: Toata zestrea Romaniei se afla intr-un Excel pe care oricine il poate modifica. E jale la ADS

Toata zestrea Romaniei gestionata de Agentia Domeniilor Statului se afla intr-un Excel pe care oricine poate sa il modifice din greseala sau din rea vointa, a declarat ministrul Agriculturii, Nechita-Adrian Oros, intr-un interviu acordat Agerpres.

Ministrul Sanatatii, despre spitalele din Iasi: Saloane care nu s-au schimbat din timpul studentiei mele

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca sunt necesare investitii pentru a imbunatati conditiile in care sunt tratati pacientii care ajung in spitalele din Iasi. Acesta a dat exemplele unor saloane in care nu s-a mai schimbat nimic de pe vremea cand era student, relateaza Mediafax.

Ministrul Sanatatii, despre situatia oilor moarte in Portul Midia: Este un risc biologic mare

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat sambata ca in Portul Midia, acolo unde o nava incarcata cu oi s-a rasturnat la sfarsitul lunii noiembrie, exista un risc biologic mare, din cauza cadavrelor in putrefactie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )